Distributie

Onze distributie afdeling richt zich met name op de op- en overslag voor kleine en middelgrote bedrijven. Ompakken en eventuele andere handelingen die voor de verzending van belang zijn horen daar uiteraard bij. Wij zijn een bedrijf dat puur en alleen voor u werk uit uw handen neemt en feedback geeft over de status van uw zending.


Uiteraard zijn wij bewust van het immense aanbod verhuur van magazijnen en loodsen, dus waarom Mavipack?
Bij Mavipack heeft u een vast contact persoon die al uw zaken persoonlijk voor u regelt. Prijsmatig zijn wij scherp en gezien de kleinschaligheid van onze onderneming kunnen we flexibel omgaan met uw bedrijfswensen, snel schakelen of bijspringen bij plotselinge veranderingen.

Beveiliging en zekerheid

Ook de veiligheid binnen ons magazijn hebben wij hoog in het vaandel, zowel voor de mensen die er werken, maar zeker ook voor uw goederen. Wij zijn voorzien van een klasse 3 beveiligingssysteem. Uw contactpersoon is ten alle tijden bereikbaar voor vragen. Wij zijn binnen uitgerust met een hoogwaardige camerabewaking die tevens op afstand te controleren is en voldoet aan alle veiligheidseisen.

Warehousing

U kunt makkelijk besparen op voorraadkosten dankzij de flexibele oplossingen van Mavipack. Of het nu gaat om het opslaan van willekeurige producten, voor korte of langere tijd, of het ompakken van producten, alles is mogelijk.

Warehousing wordt als maatproduct voor u samengesteld. Heeft u vragen of wenst u een aantrekkelijk voorstel te ontvangen? Bel ons geheel vrijblijvend voor meer informatie.

E-Fulfilment

Naast alle mogelijkheden op het gebied van verpakken en distributie kunnen wij uw orders en voorraad beheren wanneer u een webwinkel wilt beginnen of al heeft. Zo kunt u zich focussen op andere taken zoals uw bedrijf. Met deze formule bespaard uw bedrijf een hoop geld aan eigen opslag en uurloon.

Wilt u ook een naadloos samenhangend systeem neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.Warehousing wordt als maatproduct voor u samengesteld. De tarieven zijn afhankelijk van het diverse factoren. Heeft u vragen of wenst u een aantrekkelijk voorstel te ontvangen? Bel ons geheel vrijblijvend voor meer informatie.

Mavipack