Technische Assemblage

Alles loopt gesmeerd in uw bedrijf. Uw klanten zijn tevreden en dan komt die mega order binnen. Een order waarop uw mensen even niet berekend zijn en waarvoor u tijd en aandacht nodig heeft. U wilt er graag zo snel mogelijk mee aan de slag. De klant rekent op u. Dat vraagt om extra handen.

Mavima BV levert ook een breed assortiment aan diensten op het gebied van assembleren en verpakken van producten. Mavima BV is een veelzijdig, flexibel bedrijf dat zich kan aanpassen aan vrijwel alle denkbare werkzaamheden op het gebied van productie en assemblage.

Een of meerdere productie afdelingen met flexibele werknemers zorgen ervoor dat we op elk gebied maximale prestaties kunnen leveren en de kwaliteit kunnen waarborgen. Er wordt gewerkt met een vaste groep werknemers die onder dagelijkse leiding staan van een voorman en productie begeleiders die de kwaliteit waarborgen.

verpakkenJe zorg uit handen geven

Wij nemen een grote zorg uit uw handen en u heeft verder geen omkijken naar het proces. Geen klus is ons te groot, we bedenken voor elke klus samen met u de beste manier van werken zodat elke klus zo soepel als mogelijk verloopt.